Кола и каравана попаднаха в снежен капан на пътя Варна -

...
Кола и каравана попаднаха в снежен капан на пътя Варна -
Коментари Харесай

Кола и каравана са блокирани от сняг на пътя Варна - Добрич СНИМКИ

Кола и каравана попаднаха в снежен капан на пътя Варна - Добрич.

От Meteo Balkans - страницата за прогнози и предизвестия за времето, разгласиха фотоси, на които виждаме, че колата и караваната са заобиколени от огромно количество сняг.

Йордан Томов е снимал возилото и прикрепената към него каравана след разклона за Дебрене. Както по-рано съобщихме, пътят Варна - Добрич остава затворен поради снегонавяване. Възстановено е обаче придвижването на пътя Добрич - Ген. Тошево и Добрич-Балчик.

Снимките на блокираните от сняг кола и каравана предизвикаха бурни реакции в обществената мрежа Фейсбук. Някои консуматори даже се усъмниха, че фотосите са действителни.

" Това е от безотговорността на ръководството в Добрич. Все още има квартали и села без ток и вода. Трети ден хората мизерстват, а кметът отново се изрече неопитен по Нова тв, че няма повреди. Дори общината нямала подписан контракт с компания за снегопочистване ", написа в мненията под поста Елена Маринова.

" Море на спокойствието! Очаква се след кацането на Аполо 11 пътя да бъде разчистен! ", пошегува се Izzi Bizzi Japanizzi.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че 65 машини почистват пътните настилки в регионите с насъбрана снежна завивка в Източна България. Обработката продължава в областите Бургас, Варна, Добрич, Разград и Шумен.



Днес ще бъде осъществен разбор на подхванатите ограничения и наличната техника. При констатиране на нередности ще бъдат наложени наказания на пътноподдържащите компании. В тази връзка кметът на Добрич сподели, че още в събота вечерта три снегорина са почиствали улиците на града.

" В неделя беше изцяло проходимо. Не такава беше обстановката отвън Добрич, тъй като пътищата са позиционирани тук-там с огромни снегонавявания. Фирмите се стараеха да чистят, само че вятърът затрупваше след тях ", добави кметът.

Междувременно бедственото състояние във Варна остава в действие до второ разпореждане. Всички учебни заведения на територията на Варна ще учат онлайн, заяви кметът Благомир Коцев. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР